Автор популярного каналу на YouTube "Дневник хача" блогер Аміран Сардаров одружився з онукою експрезидента Узбекистану Іслама Карімова Маріам Тілляєвою.

Весілля пари відбулося у США, де з чотирнадцяти років живе Маріам Тілляєва. Молодята поєдналися шлюбом у каплиці The Little White Wedding Chapel у Лас-Вегасі, де свого часу проходили весільні церемонії Елвіса Преслі, Френка Сінатри, Демі Мур, Брітні Спірс.

Аміран Сардаров і Маріам Тілляєва, фото з Інстаграму
Аміран Сардаров і Маріам Тілляєва, фото з Інстаграму

Маріам Тілляєва, instagram.com/mashatilly
Маріам Тілляєва, instagram.com/mashatilly

Для весільної церемонії наречена вибрала класичну білу сукню. На противагу їй, наречений вирішив відійти від канонів і одягнув білу сорочку й шорти. Зазначається, що оголошував пару законним подружжям темношкірий чоловік в костюмі Елвіса Преслі. Про це пишуть російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Проте, молодята про весілля наразі не розповідають, а кадри з церемонії опублікував у мережі один з гостей урочистості. Маріам Тілляєва приблизно на 13 років молодша за свого обранця. У США онука експрезидента, який фактично володів всією країною, живе вже близько 7 років, а її чоловік прибув до Америки тільки торік.

Варто зауважити, що тітка Маріам по маминій лінії - скандально відома Гульнара Карімова, яка зараз відбуває покарання у справі про корупцію.

Аміран Сардаров, instagram.com/amiran495
Аміран Сардаров, instagram.com/amiran495

Згодом кадри з їхнього весілля опублікувала й колишня дівчина Амірана Сардарова Анастасія Тукмачова. Вона написала: "Аміран @amiran495, якщо вже ти знайшов свою другу половину, то значить і у мене є надія! 🙌 Вітаю вас від щирого серця! Рада та любов 😊♥️ !"

А на коментар про те, що Сардарову просто потрібне було американське громадянство, вона відповіла: "Ні, це любов".

Фото: instagram.com/tukituk
Фото: instagram.com/tukituk

Коментарі, скріншот з соцмереж
Коментарі, скріншот з соцмереж

Нагадаємо, на шоу Галкіна Ларису Доліну образила юна зірка TikTok: "Макс, можна я піду?". Лариса Доліна розізлилася через молоду співачку

Як повідомляв портал "Знай.ua", підліток влаштував "вечірку" на кладовищі під Інстасамку: вистрибнув зі свіжої могили і втік. Підліток опублікував у мережі провокаційний ролик

Також "Знай.ua" писав, Меган Фокс знялася в кліпі, де влаштувала постільні тортури своєму новому хлопцю. У кліпі Меган знущається над своїм коханим в їх будинку