Українська співачка Ольга Горбачова і знаменитий продюсер Юрій Нікітін знайомі вже більше 23 років, за цей час пара встигла двічі узаконити стосунки (в 2007 і 2016 роках) і народити двох доньок – 16-річну Поліну і 6-річну Серафиму.

Нещодавно зіркове подружжя розповіло в програмі "Зірковий шлях", як вони познайомилися і чим підкорили один одного.

Ольга зазначила, що не відразу звернула увагу на Юрія при першій зустрічі. Однак, продюсер залишився під великим враженням від першої зустрічі.

"Перший раз я її побачив в офісі компанії, коли прийшов на ділові переговори з приводу розміщення кліпів. Я звичайно був вражений... Вона мене вразила наповал", - зізнався Нікітін.

Юрій Нікітін, скріншот з відео
Юрій Нікітін, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Найдорожчим подарунком Ользі за роки спільного життя Юрій вважає квартиру: "Тому що квартира дорожча за машину, всі прикраси та інше".

"Одного разу він мені приніс дарчу на квартиру в центрі, біля Ботанічного саду, трикімнатну. Ми не були одружені в той час. Я почала плакати, наскільки не звикла до подарунків. Подумала, що він вирішив зі мною розлучитися і це був прощальний подарунок", - розповіла Горбачова.

Ольга Горбачова, скріншот з відео
Ольга Горбачова, скріншот з відео

Нагадаємо, Юрій Нікітін вперше розповів про здоров'я Андрія Данилка: "У нього серйозні проблеми".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Горбачова висловилася про розлучення Слави з "НеАнгелів": "Був упущений момент".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Горбачова поділилася, як освоїла нову професію: "Жінкам мотивація потрібна в другу чергу, а в першу - потрібне задоволення".

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=u4A9If5g28E[/embed