Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру.

Дівчина часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соцмережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші. Також Міла регулярно відвідує тренажерний зал і басейн, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Нещодавно модель плюс сайз розмістила досить відверте відео, зроблене на єгипетському курорті Хургада, де вона зараз відпочиває. У ролі Міла постала в злитому червоному купальнику в стилі "Рятувальників Малібу" і темній накидці з квітковим принтом. У підписі до ролику Міла зазначила, що потрібно приймати свої недоліки, щоб ніхто не міг поранити словами.

"Коли ви приймаєте в собі те, що інші люди вважають вашими вадами, ви позбавляєте їх влади над собою. Їхні слова більше не зможуть вас поранити", - написала Міла.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Милочка ти як завжди шикарно виглядаєш 😍 шалено красива ❤️", "Свиня жирнюща 😂", "Потрібно в першу чергу любити лише себе", - коментують користувачі соцмережі.

скріншот

    Раніше ми писали про те, що Міла Кузнєцова потрясла 15-м розміром в басейні, всі оніміли: "Найяскравіші емоції".

    Нагадаємо, Міла Кузнєцова зізналася в страшному: "Вона смертельна".

    Як повідомляв портал Знай.uа, українка з 15-м розміром Міла Кузнєцова назвала головну хитрість всіх жінок: "Вже йду".

    Також портал Знай.uа писав, що Міла Кузнєцова зігріла українців своїм 15-м розміром: "На душі літо".