Не так давно данець прославився на всю Україну. Для цього потрібно було лише помити вікна в поїзді, щоб присоромити Укрзалізницю. Цього разу за підприємство взялася вже українка, і показала туалети в люксових вагонах поїздів.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Аліна Бакуліна сфотографувала те, в якому стані знаходяться туалети у вагоні "люкс", і це залишає бажати кращого.

"Щось там, пам'ятається, нещодавно про підвищення цін на квитки писали. А туалет в "люксі", тим часом, той самий, з краником, на який потрібно натискати знизу, і унітазом, через який рейки видно» - пише дівчина у своєму пості на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На жаль, з підняттям цін, рівень комфорту підвищувати не планується.

В якості фото-підтвердження того, що дівчина знаходиться в люксі - вона попросила звернути увагу на ті самі дизайнерські штори, які висіли за її спиною на другому знімку.

"За задумом автора, якщо потягнути штору в будь-яку сторону (щоб її задернуть, наприклад), то та дивовижна високотехнологічна конструкція, на якій вона тримається (яка карниз), випадає в напрямку руху штори. Приголомшливо придумано. Є чим зайняти себе в дорозі" - підсумувала жінка.

Нагадаємо, що данець помив вікно " Укрзалізниці", але міністр відповів йому в коментарях: "" все набагато гірше, ніж у всіх країнах, що межують з Україною»"

Як повідомляв "Знай.ua", віскі по 64 тисячі і 200 тисяч на фуршет: опублікували фото " відпочинку" членів Наглядової Ради Укрзалізниці

"Знай.ua" писав, горе-пасажири перетворили Київський потяг "Інтерсіті" на смердючий смітник - "У світі ср*ка"