Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив зворушливе відео, адже коханій Примадонні 15 квітня виповнилося 72 роки. Так, артист разом з їхніми дітьми-першокласниками, Гаррі і Лізою, підготували для зіркової мами трепетний сюрприз - кілька букетів ніжних весняних квітів і святковий фруктовий торт.

Щаслива Пугачова з'явилася перед найріднішими людьми в довгій сукні бежевого кольору з квітковим принтом без краплі макіяжу на обличчі, задуваючи свічки і приймаючи поздоровлення малюків у вигляді віршів, аплікацій, пісень.

Також Галкін зазначив, що привітали Аллу Борисівну не тільки він з дітьми, але і їх помічники по замку в селі Грязь - спеціально для співачки приготували апетитні жирненькі пиріжки з її дитинства, які подаються на стіл лише раз на рік.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Алла

З днем народження, кохана!"

Фолловери не пройшли повз, приєднуючись до привітань: "вітаю З днем народження Аллу Борисівну. Як ви зворушливо її привітали!🔥", "З днем народження 🥳 щасливих і довгих років життя 🙌міцного здоров'я та мирного неба над головою ❤️дітки чудові 🤗", "🔥🔥🔥🔥🔥спасибі за пісні і вічний позитив, який передається на відстані", "Ліза звичайно артистка👏. З виразом так читала. Хороші дітки".