Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створив аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встиг обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж 198 тисяч фоловерів.

Так, артист виставив кумедне відео-селфі, позуючи в затишній домашній обстановці, примірявши білу майку і перуку з довгим темно-русявим волоссям. Шоумен покрасувався несподіваною зачіскою, проте та не протрималася на його голові занадто довго, повільно, але впевнено сповзаючи вниз, представляючи "фірмову" лисину Влада. Сам же Яма пожартував, що нібито намагався прикріпити волосся, але у нього нічого не вийшло.

@vlad_yama

НЕ ПОЛУЧАЄТЬСЯ🚫 #рекомендации #тренды #хочуврек #неполучается #неполучилось #волосы #волосся

♬ я попробувала...... - clou.ddlet

"Я спробував...

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Не виходить!"

Фолловери залишилися в захваті від почуття гумору хореографа, засипаючи його компліментами і відзначаючи, що далеко не всім вдалося впізнати Яму з довгим волоссям. Також Фанати відзначили, що і без зміни іміджу Влад добре виглядає, а тому порадили знаменитості не засмучуватися.