Популярний в Україні гурт "Антитіла" став ще більш відомим в минулому році, все завдяки своїй назві.

На офіційному акаунті групи "Антитіла" в соціальній мережі Instagram з'явився новий ролик. Всі учасники групи вирішили залізти в басейн і станцювати. Все це було знято на камеру.

У такий спосіб вони вирішили порадувати своїх шанувальників в теплий весняний день, зокрема, жіночу частину аудиторії.

Спочатку камера знімала тільки їхні обличчя, але, потім камера почала спускатися нижче, під воду, і почала знімати їх танець.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ми знаємо, що антитіла не тільки найпопулярніша група, а й найпопулярніше слово в Україні. І незважаючи ні на що, ми несемо повну відповідальність за свої танці! P. S. зовні - суворі, а під водою - самба! Всім антитіла і гарний настрій:) " - підписана публікація під постом.

Коментарі під постом, фото: скіншот: скріншот
Коментарі під постом, фото: скіншот: скріншот

"Найкраще відео перед сном😍 🔥 😂", "Зупиніть мене😂😂😂😂😂", "😂😂😂😂😂", Ой не можу, ставлю на повтор, трясця йому , гори все, хай сусіди танцюють😍🔥😂".

Коментарі під постом, фото: скіншот: скріншот
Коментарі під постом, фото: скіншот: скріншот

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю прийнявши рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань. Про це зірка розповіла в ефірі програми "Зоряний шлях".