Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, а 15 квітня на каналі зірки в YouTube з'явився третій випуск проекту.

У третій серії реаліті Настя зізналася, що після смерті батька в січні-місяці і коронавірусу у виконавиці почали все частіше траплятися панічні атаки. Щоб розібратися в собі і звільнити розум від страхів дівчата зважилися пройти містичний ритуал древніх майя - Темаскаль.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тамаскаль - це, образно кажучи, індіанська лазня: пар від каменів вулканічної породи, спів шамана, аромат трав, повна темрява і цілющі відвари. І Каменських, і її подруга Аня були так вражені містичним ефектом процедури, що не могли стримати сліз, випускаючи емоції назовні.

Чоловік артистки, продюсер і репер Потап був сильно здивований, коли побачив новий випуск реаліті. Коханий Насті зізнався, що не на жарт хвилюється за її здоров'я і тому чекає вдома найближчим часом.

"Ви хочете, що б у мене серце зупинилося!!???

Панічні атаки!!???

Ви серйозно??!!!

Настя - марш додому !!!!

І прихопи своїх @annchuk @ilona_ku @upintothesky @lida.kamenskux @kamenskux, а ви поки подивіться моторошну 3-ю серію реаліті #девочкирулят"

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.