Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 317 тисяч фоловерів.

Так, артистка влаштувала забавні танці в гримерці під ритмічну музику, грайливо назвавши себе "анімешницею". Красуня рухала тазом і руками, а також засвітила струнку фігуру і нескінченні ноги, примірявши повітряне міні-плаття червоного кольору з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте. Незвичайний образ зірка доповнила зачіскою з чубчиком і високим хвостом, а також вечірнім макіяжем з червоною помадою на губах і невеликими аксесуарами у вигляді сережок.

@polyakova_olya

Анимешница 😍 #fypシ #superlux

♬ оригинальный звук - ОП ЖИВЕМ ЖИВЁМ👽

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Анімешниця 😍"

Шанувальники не пройшли повз публікації Ольги, проте відзначили, що та не зовсім правильно вживає слово "анімешниця", адже сам трек, під який і танцює виконавиця, виконаний в жанрі "к-pop", що виник в Південній Кореї.

Аніме ж зародилося в Японії, анімешниками називають людей, які цікавляться анімованими фільмами в цьому стилі і наслідують їх персонажів.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора