Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, де приміряла розкішну шовкову сукню темно-синього кольору з глибоким декольте, доповнивши жіночний образ ніжним нюдовим макіяжем, а також масивними аксесуарами у вигляді золотого намиста, сережок і браслета-манжета.

Зірка вирішила взяти участь в популярному челленджі, суть якого полягає в тому, щоб застигнути на відео так, щоб ролик було фактично неможливо відрізнити від звичайного фото. Наталя стояла на терасі однієї з київських висоток з видом на нічну столицю, спершись на огорожу і загадково дивлячись вдалину, а від знімка відео Могилевської відрізнялося тільки тим, що виконавиця дихала.

@nataliya_mogilevskaya

Я очень старалась😅😅 лайкну каждый коммент ❤️#рек #рекомендации

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
♬ Моя голова винтом - ✨Мᴀᴩᴦᴏ✌🏻

"Суть тренду: застигнути, як ніби це фото...

Я дуже старалася☺ лайкну кожен коммент ❤ ️"

@nataliya_mogilevskaya

Вы, мои идеальные❤️#рек #рекомендации

♬ foot fungus - xxtristanxo

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".