Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість поділилася в Сторіс досить пікантним фото, відправившись на райські Мальдіви, насолоджуючись теплим сонечком і блакитною водою. Так, 42-річна артистка блиснула розкішною фігурою в яскраво-червоному міні-бікіні, адже наполегливо працює над своїм тілом.

Пляжний образ зірка доповнила бейсболкою бежевого кольору, осідлавши сапборд і притримуючи рукою весло.

instagram.com/stories/anilorak/

На фан-акаунтах Кароліни вже з'явилася інформація про те, що виконавиця прилетіла на Мальдіви зовсім не на канікули - на красуню чекає кропітка робота, імовірно зйомки кліпу на хіт "Раздетая". І дійсно, разом з Лорак поїхала і її команда - на спільному фото зі стилістом Наталією Ані пила чай, сидячи за столом босоніж серед білосніжного пісочка і пальм.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Який шикарний вигляд. 😍@anilorak і @natfomi на Мальдівах.

Швидше за все там зніматимуть кліп на нову пісню. 😘 🙃І за інформацією це буде пісня "Раздетая".🙃😘😍

Так писала Кароліна в коментарях. 🙃☺

Тож залишається чекати!

Це буде дуже красиво."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.