Школяр за кермом автомобіля Mitsubishi зніс пенсіонера-велосипедиста.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Лента дня".

Як виявилося, батько вирішив навчити своє чадо водінню і посадив за кермо іномарки. Але щось пішло не так, автомобіль занесло, і він на повному ходу влетів у нічого не підозрюючого велосипедиста.

"Турботливий батько вчив дитину водити. Але щось пішло не так, машину занесло, і вона на повному ходу влетіла в велосипедиста. На відео виглядає моторошно, але пенсіонер якимось дивом відбувся легкими травмами",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, 14 - річний житель Краснокутського району викрав три автомобілі-"УАЗ", "ВАЗ-2121" і "Volkswagen Transporter".

Повідомляється, що повідомлення про зникнення автомобілів правоохоронці отримали 29 листопада. Копи швидко встановили особу зловмисника. Як виявилося, підліток хотів навчитися їздити на авто, але впорався з керуванням і тричі потрапив у ДТП. Першим він викрав" УАЗ", така ж доля спіткала і наступні викрадені авто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Полтаві виправдали рестораторку, яка знесла 15-річного підлітка на зебрі: "був у комі, вмирав 2 місяці". Полтавський суд повністю виправдав ресторатора Наталію Саєнко, яка збила на пішохідному переході 15-річного підлітка в 2018 році.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Неадекват переїхав мати з коляскою після зауваження про паркування. У Новосибірську стався страшний інцидент-суперечка сусідів завершився викликом "швидкої" і залученням співробітників поліції. Причина конфлікту була в припаркованому на тротуарі автомобілі.

Також «Знай.иа " писав, що У Києві горе-Татусь висадив дітей з багажника посеред жвавої дороги- " повний зашквар!" У Києві чоловік вирішив висадити з машини дружину і дітей, яких привіз у багажнику.