Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила досить компрометуюче фото, позуючи в їх з чоловіком Володимиром Дантесом новому заміському будинку. Так, артистка стояла в пікантній позі у великій гардеробній кімнаті, нахилившись і розшукуючи щось в одній з шухляд.

При цьому красуня була лише в білосніжних трусах, короткому лонгсліві і шкарпетках, засвітивши струнку фігуру і напівоголені сідниці, адже наполегливо працює над своїм тілом. Зірка жартівливо поскаржилася, що постала перед камерою в такому вигляді, тому що їй зовсім нічого надіти.

"Нічого надіти))"

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Фолловери почали коментувати публікацію, не пройшов повз і чоловік Наді, Володимир Дантес: "Іди так, молю", " у Вовкіному фоткалася?", "Вай🌶", "ЙДИ ТАК🔥🔥🙌", "Проблема кожної дівчинки 😂 Речі є, але надіти нічого немає 😂", "Можна і не одягатися", "У цієї білочки чіткий горіх 🔥🌰", "Надія Володимирівна, Вас же діти дивляться🤣🤣🤣🙈🙈🙈", "Як життєво 😂", "Знайома ситуація кожної дівчинки,доводиться вдягати те що вчора😂❤️".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.