Катерина Кухар - відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками".

Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Олександром Стояновим вирушила на відпочинок в теплі краї, відвідавши райську Шрі-Ланку. Так, артистка влаштувала пікантну фотосесію в білосніжному бікіні на пляжі, насолоджуючись не тільки блакитною водою, але і незабутніми пейзажами з джунглями і рожевими заходами сонця.

Красуня блиснула стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, а також зізналася, що їм з сім'єю пощастило зустріти Новий рік 2021 вдруге - його місцеві жителі відсвяткували за ведичним календарем 14 квітня. При цьому часова різниця з Україною на Шрі-Ланці становить 2,5 години.

"Sri,
Happy New Year!🎊

Сьогодні на Шрі велике свято, вони святкують прихід нового року.
В принципі, можна розтягнути задоволення і спочатку відзначити в Україні, потім в Китаї і слідом приїхати на Шрі-Ланку...

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Правда замість ялинки 🌲 у вас буде хитромудре дерево))
Можете подивитися в stories 🎞

І вперше в моїй багаторічній гастрольній практиці по всьому світу, різниця в часі з Україною - 2,5 години!🤓⏰"

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.