Голлівудського актора Бреда Пітта помітили на виїзді з медичного центру у Беверлі-Гіллз на інвалідному візку. Знаменитість викликала занепокоєння станом свого здоров'я.

57-річний Пітт був одягнений у чорну куртку з капюшоном і сірі джинси. На обличчі актор мав маскою та великі сонцезахисні окуляри. Про це повідомляє "Рagesix". Актор на знімках виглядає дуже худим і згорбленим.

Після появи улюбленця мільйонів у такому вигляді одразу пішли чутки, що бідолаху довела Анджеліна Джолі своїми нескінченними повістками до суду. І що вона явно не зупиниться, поки не вип'є всю кров з колишнього.

Водночас в оточенні Бреда Пітта кажуть, що він просто лікував зуби, І це обов'язкове правило клініки – вивозити пацієнтів на кріслі.

Нагадаємо шлюб Бреда Пітта і Анджеліни Джолі розпався у вересні 2016 року після 11 років спільного життя. Спочатку діти, за наполяганням Джолі, повинні були лишитися із нею, однак згодом 2 дітей заявили, що хочуть жити із батьком.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, Джолі розповіла про розлучення з Піттом. Анджеліна Джолі постала в елегантному образі

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз матюками навчив носити маски: дистанція - 2 метри. Том Круз показав своїм підлеглим, хто не знімальному майданчику справжній "татко"

Також "Знай.ua" писав, Данилко перетворився на Бреда Пітта на шоу "Маска": "Портрет ідеального чоловіка". Андрій Данилко несподівано став українським Бред Піттом