Фронтмен групи "Антитіла" Тарас Тополя вирішив поговорити з шанувальниками про прогрес і здібності штучного інтелекту і навіть спробував спрогнозувати майбутнє.
Відповідний пост він виставив на своїй особистій сторінці у Фейсбуці.
"Машини навчилися.
Ловіть Лінкольна портрет.
Далі він почне рухатися і говорити, як людина.
Далі ти візьмеш портрет прабабусі в молодості, і зробиш з ним те ж саме.
Далі, за 9.99$ ти купиш програму її персонажа серед тисяч жіночих персонажів, а за 100$ замовиш кастомну, під себе, інтегрувавши в її паттерн історію свого роду.
Далі вибереш дизайн її помешкання, і поселиш на плазмі чи проекторі на стіні.
Поки Boston Dynamics не почне серійне виробництво роботів у силіконовій оболонці, і вийде в мас-маркет.
Тоді ти поселиш її в себе вдома.
По приколу, чи ні.
Все це, за умови, якщо ти сам/сама не розчинишся у новій віртуальній реальності.
В яку тебе покличуть безкоштовно, і тобі це сподобається
", - написав у пості артист.

"Сингулярність на порозі...", "Не почне далі, а вже. Програми заміни обличчя вже давно використовуються Голівудом. Доречі, набагато складніше з тілами. Ба там є перехресні точки які алгоритми не завжди розпізнають. І в віртуальній реальності вже "зламано" останній кордон - перевод фокусування картинки відповідно до погляду твого ока в реальному часі. Те саме стосується звуку. Ще й трансгуманізм на порозі. Щастя в тому, що ніхто не може спрогнозувати достеменно, що за сінгулярністю:)", "Або ми деградуємо через кліматичні катаклізми, голод і масові міграції", "В чудовий час живемо!", "Це перелік обезціниться, коли втратить сенс",, - коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Тополі з " антитілами "роздяглися до трусів і" влупили "непристойну дискотеку в басейні:" Синхронне самбо"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина Тараса Тополя Alyosha у весільній сукні спантеличила фанатів: "було круто"

Також «Знай.иа " писав, що Фронтмен групи "Антитіла" Тополі відверто розповів про життя з Alyosha: "якби не було дітей..."