У Польщі, в Кракові жінка помітила досить "моторошну істоту", що сидить на дереві, і викликала співробітників Служби захисту тварин, щоб ті зняли його.

Вона зазначила, що люди через нього не відкривають вікна, так як бояться, що тварина проникне в їхні будинки. У підсумку ситуація знайшла несподівану розв'язку, адже на дереві знаходилося не якийсь птах або Рептилія, а Круасан. На сторінці Краківського товариства захисту тварин у соціальній мережі Facebook підтвердили, що інцидент був справжнім.

Круасан, скріншот: Youtube
Круасан, скріншот: Youtube

В організації зазначили, що її співробітники запитали зневірену жінку, чи може вона впізнати тварину, яка перебувала на дереві протягом двох днів. Раптом це хижий птах. Мешканка Польщі ж заявила, що, швидше за все, це ігуана. Іспанці знали, що ця рептилія не здатна пережити прохолодну весняну температуру, але задалися питанням - чи могла вона виявитися викинутою якимись людьми.

В результаті іспектори виявили обезголовлений і позбавлений кінцівок предмет, який виявився випічкою, ймовірно, викинутою з вікна, щоб погодувати птахів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще