Дружина відомого мандрівника і ведучого популярного тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитра Комарова, володарка титулу Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко продовжує радувати своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 130 тисяч чоловік.

Зараз же вона зазначила, що коронавірус раніше не приносив їй ніяких проблем, проте зараз це все ж сталося. COVID - 19 зіграв з Олександрою злий жарт ще першого квітня. У той день вона несподівано отримала позитивний результат тесту. Захворювання протікало безсимптомно і відчувала дівчина себе прекрасно.

Олександра Кучеренко, фото: Instagram
Олександра Кучеренко, фото: Instagram

"Але враховуючи динаміку захворюваності серед колег на роботі і людей, з якими напередодні контактувала на зйомках, вирішила просто "про всяк випадок" перевірити перед тим, як їхати до рідних. І виявилося - не дарма( тільки потім з'явилися головний біль, температура і перші ознаки хвороби, які багато хто спочатку приймають за звичайну застуду і тим часом несвідомо продовжує бути переносником вірусу", - написала Олександра Кучеренко в підписі до публікації.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото: Instagram
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото: Instagram

Дружина Дмитра Комарова нікому не бажає хворіти коронавірусом, а якщо хто-небудь все ж підхопив - перенести легко і без будь-яких наслідків. Слід берегти не тільки себе, а й думати про ближніх своїх: рідних і чужих. Кучеренко зазначила, що не можна нехтувати заходами безпеки, які насправді дуже важливі.

"А мої 14 днів карантину сьогодні нарешті закінчилися - не перший раз виграю корону))", - підсумувала Олександра Кучеренко.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, дружина Комарова з "Світу навиворіт" показала, як проводить час без чоловіка: "Стала молодшою"

Як повідомляв Знай.ua, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" пообіцяв влаштувати Мальдіви і Амазонку в Україні

Також Знай.ua писав, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" встановив світовий рекорд: допоміг чоловік з виряченими очима