Українська співачка, народна артистка України, а також кандидат філологічних наук – Марія Бурмака любить радувати багатотисячну аудиторію цікавими публікаціями в Instagram.

Цього разу 50-річна зірка розмістила на своїй сторінці в соцмережі свіжі кадри, зроблені в центрі Києва на Майдані Незалежності. На фотографіях Марія постала в компанії відомого журналіста Леоніда Канфера і колишнім народним депутатом 6 і 7 скликань Олесем Донієм.

Марія Бурмака, скріншот з відео
Марія Бурмака, скріншот з відео

У підписі до знімків Бурмака повідомила, що вже найближчим часом українці зможуть подивитися новий документальний фільм про незалежність з її участю.

"Леонід Канфер знімає документальний фільм про незалежність. Нам з Олесем Донієм є що згадати. Все життя з Україною в серці ♥" - написала співачка.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Виглядаєш фантастично 😍😍😍", "🔥🔥🔥", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що що співачка Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає.

Нагадаємо, тут запалилася зірка слави Ротару: Марія Бурмака поділилася архівними кадрами "Червоної рути".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марія Бурмака показала свою "модну французьку стрижку": "Рівняти вже було нічого".

Також портал Знай.uа писав, що Марія Бурмака несподівано заговорила про нове кохання: "Зустріти правильну людину в потрібний час".