Популярна російська акторка і телеведуча Катерина Варнава, яка виступає у складі жіночого колективу "Comedy Woman", а раніше була ведучою українського шоу "Хто зверху", часто радує шанувальників яскравими публікаціями на сторінці в Instagram.

36-річна зірка тривалий час приховувала стосунки з режисером Олександром Молочниковим. Пара разом ще з проекту "Танці з зірками". Раніше вони стверджували, що між ними лише дружба, але одного разу довелося зізнатися, що вони все-таки зустрічаються.

14 квітня Саша відсвяткував своє 29-річчя. Напередодні святкової вечірки парочка відвідала прем'єру фільму Данила Козловського "Чорнобиль".

Варто зазначити, що на опублікованих в мережі фотографіях Варнава позує в зеленому костюмі, який явно підкреслює її круглий живіт. Тому можна припустити, що ведуча чекає на первістка.

Катя Варнава і Саша Молочников, фото з Instagram
Катя Варнава і Саша Молочников, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Катя Варнава і Саша Молочников, фото з Instagram
Катя Варнава і Саша Молочников, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Катерина Варнава кардинально змінила зовнішність: мінус кілограми та інший колір очей.

Нагадаємо, Катерина Варнава поцілувала якогось волохатого пса. На фото акторка позує в романтичному образі з собакою на руках.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Варнава лише в халатику дала майстер-клас відвертих танців: нехай всі дивляться.

Також портал Знай.uа писав, що подруга Сергія Притули Катерина Варнава опублікувала пророчі кадри з 2014 року: все збулося в 2020-му.