Ось уже більше двох років пройшло з моменту, як цей світ покинула відома російська артистка Юлія Началова. Вона померла від зараження крові і серцевої недостатності, і єдина дочка Віра важко перенесла цю втрату.

У дівчинки залишилися лише спогади про маму, а також її головна спадщина - пісні. Не так давно Віра Алдоніна виконала пісню "Герой не мого роману" на шоу "Модний вирок".

Це був святковий випуск, який присвячений тридцятиріччю шоу "Ранкова зірка", і туди був запрошений автор і ведучий програми Юрій Ніколаєв. Згадуючи про знаменитостей, не могли не приділити увагу Юлії Началової.

Саме "Ранкова зірка" принесла популярність майбутній зірці сцени, і в 1992 році маленька дівчинка виграла конкурс.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У студію запросили 14 - річну дочку Юлії - Віру Алдонову. Вона пішла по стопах мами, і має прекрасний голос. На програмі дівчинка виконала головний хіт - "Герой не мого роману".

У коментарях під пост на сторінці "v___ teme" сприйняли це неоднозначно: "Голосу немає як у мами так і у дочки", "Голоси схожі", "Не схожа на маму", " У дівчинки відібрали своє життя. Завжди в тіні смерті мами. Дочка Началової, яка рано померла", "Їй далеко до маминого голосу. Не витягує. Немає тих унікальних голосових даних", "Зворушило до сліз.👏Нехай по життю тебе, Вірочка, охороняє і оберігає твій Ангел".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, загибла Началова стала мамою-маленьке янголятко з оченятами Юлії, в родині співачки свято.

Як повідомляв "Знай.ua", близькі померлої Юлії Началової розповіли про "таємну" дитину співачки.

Також "Знай.ua" писав, що дочка Началової вперше заспівала і зворушила всіх до сліз.