Популярні тренди з соціальної мережі TikTok створені не тільки для молоді. Це довела 104-річна бабуся.

Відповідний Відеоролик з'явився в акаунті "stars.tut", в соціальній мережі Instagram.

Так, на відео бабуся вирішила зняти свою версію на популярний тренд під композицію "Buss it", суть якого показати себе в домашньому вигляді, а після ефектно змінити наряд на парадно-вихідний.

"Бабуся у свої 104 роки повторила тренд", - йдеться у відео.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Захоплення такими людьми, це дуже крутоо", " Нам би в 70 такими бути...їх життя гартувало, а у нас все напівфабрикати, машини, мультиварки і т. д.", " мені здалося чи ні? Це дві бабусі в цьому відео. Який з них 104 роки?",- коментували користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оптимус Прайм у спідниці-Українська пенсіонерка одягла маску трансформера і стала зіркою мережі. Пенсіонерка прийшла в бібліотеку не в медичній масці або респіраторі, а в пластиковій масці Оптимуса Прайма.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Павло Зібров уклав популярного блогера одним ударом: вусатий Шварценеггер. Артист зняв на свою сторінку в соцмережу Instagram кумедний скетч. Йде по стопах свого колеги, Михайла Поплавського.

Також «Знай.иа " писав, що 88 - річна бабуся підкорила TikTok божевільними танцями - "я трохи недієздатна". Черговою зіркою соцмережі стала 88-річна британка Рут Радд з міста Кіддермінстер. Відео, на якому вона танцює під популярну в соцмережі композицію Laxed, набрало більше 30 мільйонів переглядів.