Відома українська співачка і телеведуча Оля Цибульська часто радує своїх шанувальників кадрами з особистого і професійного життя. На цей раз вона вирішила показати фото без одягу і поговорити про інтимне.

Артистка запропонувала українцям покластися на знаки долі і випити в п'ятницю, 16 квітня, ввечері стільки келихів вина, спираючись на останню цифру свого номера телефону.

При цьому для фото до посту вона вибрала знімок з виноградом, на якому позує оголеною в променях сонця.

"остання цифра твого номера телефону-кількість келихів 🍷, які ти вип'єш в цю п'ятницю. Пиши в коментарях що вийшло і я скажу свою. Виноград в міфології-символ радості і краси життя. За легендою, першу лозу посадив Ной. Поливав її кров'ю Лева, мавпи і свині. ⠀ Тому, коли жінка впливає келих - стає схожа на левицю, два - на мавпу. Три - на Свиню", - пишуть Цибульська.

Шанувальники в коментарях писали цифри, які у них вийшли. А деякі засмучувалися, що у них остання 0.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська розпалила апетити чоловіків.

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська розлізлася на карантині і переклала роботу на фанатів.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Цибульська втратила натхнення і попросила про допомогу.