Кілька свіжих історій про те, як поліцейські благополучно знаходять втрачених людей.
Про це написали на фейсбук-акаунті МВС України.
Перша історія трапилася в Києві на проспекті Романа Шухевича, де поліцейські отримали виклик про знайдену дитину. Так, заявниця розповіла, що виявила дівчинку, яка довго стояла на зупинці громадського транспорту і виглядала розгубленою.
Виявилося, 10-річна дівчинка пішла гуляти, сіла не в той тролейбус і загубилася. Весь цей час у неї був телефон і вона спілкувалася з мамою, але боялася розповісти їй правду. Дівчинка говорила матері, що з нею все добре, і вона гуляє на майданчику. Жінка була дуже здивована, коли їй подзвонили патрульні і розповіли, що знайшли її дочку в іншому районі столиці.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Ще одного київського мандрівника допоміг повернути додому таксист. Чоловік здивувався, коли вночі на Набережному шосе побачив дитину біля дороги. Чоловік звернувся в поліцію і повідомив про знайденого хлопця.
Патрульні знайшли 12-річного хлопчика і дізналися, що він посварився з батьками і вирішив піти з дому і заблукав. Копи повернули дитину додому і провели з усією родиною профілактичну бесіду, а інформацію передали інспекторам ювенальної превенції.
А ось миколаївські патрульні отримали повідомлення що загубився хлопчик на вулиці Ілька Борщака. Мати і сестра намагалися самостійно розшукати дитину, але марно.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Правоохоронці у пошуках хлопчика почали обстежувати весь район. Знайшли малюка на одному з дитячих майданчиків на вулиці Архітектора Старова, де він грався і навіть не підозрював, що його всі шукають.
Схожий випадок стався і в Харкові, де патрульні разом з охороною парку знайшли 3-річну дівчинку, яка загубилася.
До поліцейських звернулася стурбована мати дитини і повідомила що гуляла зі своєю донькою по парку і, відволікшись на кілька секунд, втратила її з поля зору і не може знайти.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Патрульні передали прикмети дівчинки колегам і разом з охороною парку вирушили на пошук дівчинки. Спільними зусиллями дитину швидко відшукали.
"У всіх цих випадках щасливий кінець — патрульні розшукали усіх загублених та повернули додому цілими та неушкодженими.
Головне усім запам'ятати — загубився, чи виявив особу, яка заблукала — повідом про це в поліцію
",- нагадують у відомстві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Копи стали для крихітної харків'янки справжніми чарівниками: "це ведмідь!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові заплакана дівчинка благала перехожих про допомогу: "Мама випила..."

Також «Знай.иа " писав, що Зниклого під Києвом малюка знайшли- " пішов за батьком в ліс, і…"