Стало відомо про інцидент, який стався в російському місті Барнаул. На дівчинку в ліфті ледь не "напало" дзеркало.

Справа в тому, що в мережi з'явився ролик з камер спостереження в ліфті. Там видно, що перед падінням дзеркала в ньому перебувала зовсім маленька дівчинка, і їй дивом вдалося уникнути трагедії.

У будинку № 92 в Північному Власихинському проїзді, що в місті Барнаул, стоять великі дзеркала в ліфті. Як виявилося, вони тримаються на не найміцнішiй конструкції.

Камери відеоспостереження зняли, що там їхала маленька дівчинка, і милувалася в це дзеркало. Як тільки двері відчинилися, вона відразу вибігла з нього, і пішла у справах.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

У цей момент, через кілька секунд дзеркало з гуркотом впало на підлогу в ліфті і розбилося в брязкіт.

Помітивши це, мешканці вирішили розоратися, хто розбив дзеркало, або що там сталося насправді. Ролик вразив всіх навколо, і його почали поширювати по мережі.

Місцеві жителі навіть почали закликати владу міста і керуючі компанії, щоб ті перевірили ліфти у всьому місті. Це повинно допомогти виключити можливість повторення подібного інциденту, адже, наступного разу все може закінчитися куди трагічніше.

Нагадаємо, раніше Юна прикарпатка настріляла на "золото" на чемпіонаті України: "Чоловіки на її тлі здавалися дівчатками".

Як повідомляв " Знай.ua", під Тернополем ветерана АТО дивом витягли з петлі - "Говоріть зі мною!"

"Знай.ua" писав, у Києві 15-річна школярка викинулася з вікна: мати була зайнята пляшкою. Дівчинка була з неблагополучної сім'ї, а її мати любителька випити.