В Америці стюардеса вигнала з літака батьків з 2-річною дівчинкою через відсутність маски у дитини.

На сторінці Lakewood News Network в соціальній мережі Твіттер оприлюднили відео,на якому стюардеса змушує покинути рейс батьків 2-річної дівчинки, яка сидить на колінах у вагітної мами.

Повідомляється, що стюардеса американської бюджетної авіакомпанії Spirit Airlines попросила всіх пасажирів покинути літак, що летів з Орландо в Атлантик-Сіті. Все через те, що маленька дівчинка була без маски на борту літака.

Пасажири заступилися за батьків крихітки і сказали, що дівчинка була без маски, тому що їла йогурт. До того ж багато діток не носять маски.

Однак стюардеса наполягла на тому, щоб сім'я покинула літак. Зрештою, всі пасажири покинули борт.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пізніше, після того, як працівники аеропорту переконалися в тому, що всі пасажири мають маски, їм дозволили повернутися на літак.

скріншот
скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нардеп-антимасочник розлютив червоних львів'ян:"показуйте поліції це фото". Серед мешканців Сокальщини поширюється фото місцевого "слуги народу" Юрія Камельчука, яке радять показувати поліцейським у разі виписки штрафу.

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Гола" тернополянка влаштувала скандал у клініці і привела людей з камерами: "це абсурд". Неабиякий скандал розгорівся в приватній Тернопільській клініці, де одна з відвідувачок навідріз відмовилася надягати захисну маску, а пізніше привела з собою групу людей, які зробили те ж саме.

Також «Знай.иа " писав, що Українцю відмовилися продати хліб: маску надів, але продавщиці не сподобався. Маска українця не влаштувала продавщиць: розбиратися викликали копів