Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 20 років. До слова, зараз дівчина живе в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, щоб вивчати гуманітарні науки і мистецтво.

Юна знаменитість влаштувала пікантну фотосесію серед пустельної місцевості, примірявши ніжно-рожеве "зефірне" плаття з відкритими плечима і глибоким декольте, доповнивши образ нюдовим макіяжем, а також високими ковбойськими чобітками чорного кольору. Красуня то сиділа на дорозі, то захоплювалася коровами на фермі і навіть не забула продемонструвати стрункі ноги зблизька, вибираючи різні незвичайні ракурси.

"princess cowgirl

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

(принцеса ковбойка)"

Фолловери засипали Соню копмліментами: "красуня!!!!Вся в МАМУ✌ ✌ ✌ ✌"," сонечка як завжди чарівна 🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️❤️🔥", "вау, так мило💐 🥰 👼", " красоточка! 😍😎👍❤️💋👑🌹🔥🔥🌹👑💋❤️👍😎😍", "Тепло там у вас вже)".