Відомий український ведучий Костянтин Грубич вирішив порадувати глядачів новим рецептом. Цього разу чоловік вирішив приготувавши смажену фіолетову картоплю Солоха з грибами шимеджі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Чоловік каже, що він бачить таке вперше, і ніколи раніше не пробував ці продукти. Гриби за властивостями схожі на лисички, але мають незвичайну форму. А ось картопля більш унікальна - вона фіолетового кольору, і вивели цей сорт в Україні.
За кольором вона ніби буряк, і навіть забарвлює руки.
Спочатку Костянтин почистив картоплю і нарізав її кружечками, після чого додав відразу соняшникову олію і сіль за смаком. Можна відразу відправляти на злегка підігріту сковорідку.
Примітно, що дуже складно визначити через колір картоплі коли вона готова, і доводиться постійно пробувати на смак.
Пізніше, потрібно нарізати одну цибулину і гриби, а потім додати до картоплі, щоб воно смажилося все відразу.
У підсумку виходить все дуже смачно, але, до слова, смак не відрізняється від звичайних продуктів. Костянтин каже, що можна взяти звичайну білу картоплю, і звичайні гриби за смаком, тут вже за вашим бажанням.
Нагадавши, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщений на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітися взимку: рятівний рецепт в мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє в зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, Клопотенко Спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами і солодким сиропом. Євген Клопотенко поділився ідеальним рецептом кількох видів пампушок