Відомий український ведучий Костянтин Грубич вирішив порадувати глядачів новим рецептом. Цього разу чоловік вирішив приготувавши смажену фіолетову картоплю Солоха з грибами шимеджі.

Чоловік каже, що він бачить таке вперше, і ніколи раніше не пробував ці продукти. Гриби за властивостями схожі на лисички, але мають незвичайну форму. А ось картопля більш унікальна - вона фіолетового кольору, і вивели цей сорт в Україні.

За кольором вона ніби буряк, і навіть забарвлює руки.

Популярні новини зараз
Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
Показати ще

Спочатку Костянтин почистив картоплю і нарізав її кружечками, після чого додав відразу соняшникову олію і сіль за смаком. Можна відразу відправляти на злегка підігріту сковорідку.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

Примітно, що дуже складно визначити через колір картоплі коли вона готова, і доводиться постійно пробувати на смак.

Пізніше, потрібно нарізати одну цибулину і гриби, а потім додати до картоплі, щоб воно смажилося все відразу.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

У підсумку виходить все дуже смачно, але, до слова, смак не відрізняється від звичайних продуктів. Костянтин каже, що можна взяти звичайну білу картоплю, і звичайні гриби за смаком, тут вже за вашим бажанням.

Нагадавши, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщений на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітися взимку: рятівний рецепт в мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє в зимовий вечір

Також "Знай.ua" писав, Клопотенко Спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами і солодким сиропом. Євген Клопотенко поділився ідеальним рецептом кількох видів пампушок