Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, однак і на цьому сюрпризи від Насті не закінчилися - виконавиця представила трек "Ма", який створила разом з чоловіком, репером і продюсером Потапом.

Пісня увійде в свіжий альбом артистки "Красное вино", який буде доступний вже 14 травня. Зірка хотіла донести своєю композицією, що не варто соромитися говорити про свої почуття і навіть зізнаватися в симпатії дівчині, яка полонила серце.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Хееей! А ось і ще один сюрприз😘 ви вже можете послухати на всіх стрімінгових сервісах мій новий трек "Ма" з мого майбутнього альбому "Красное вино".

Альбом чекайте вже 14 травня, а "Ма біжіть слухати прямо зараз❤️ посиланнячко в профілі☺️

У цій пісні хочу розповісти вам, що не потрібно боятися говорити дівчатам про свої почуття і зізнатися в симпатії.

Навіть, якщо це випадкове знайомство. Адже ми, дівчатка, хочемо зустріти того єдиного і гідного. Тому трек "Ма" не просто заклик. Він відкриває історію кохання з першого погляду. Вона зустрічається на танцполах на гучних вечірках, де серед натовпу можна знайти ту саму magical, яку ти все життя шукав.

І відпустивши всі ніяковості, знявши завісу страху, все відбувається зовсім інакше. Залишається тільки підійти і сказати їй бажані слова: «Від такої краси я просто полетів»."

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.