Стало відомо про те, що в США опублікували запис з моментом вбивства 13-річного хлопчика поліцією Чикаго.

Поліція американського міста Чикаго, що в штаті Іллінойс, опублікувала запис з нагрудної камери співробітника правоохоронних органів, який і застрелив 13-річного підлітка.

Про це повідомляє The Associated Press.

На відеоролику видно, що офіцер вийшов зі свого службового автомобіля, і почав гнатися за Адамом Толедо.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Через кілька секунд хлопець все ж розвернувся, і поліцейський вистрілив йому в груди і викликав швидку.

Сталася трагедія ще 29 березня поточного року. Тоді поліція наздоганяла двох людей, включаючи загиблого хлопчика. Другим був 21-річний Рубен Романа, якого затримали через опір.

Поліцейські стверджували, що Адам був озброєний, але, у нього в руках зброї видно не було. Пізніше пістолет знайшли на місці події.

Мати 13-річного хлопця дізналася про смерть свого сина всього через два дні, і весь цей час думала, що він просто безвісти пропав.

Через такі протиправні дії поліції спалахнули протести, які закликали до прозорості розслідування. Сім'я Толедо відразу виступила з офіційною заявою і закликала громадян заспокоїтися.

Нагадаємо, американський письменник і сценарист, автор сценарію до фільму "Горбата гора" Ларрі Макмертрі помер на 85 - му році життя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", загибель підлітка в Прилуках отримала загадкове продовження: знайшли перекопану землю.

Також "Знай.uа" писав, що загадкова смерть прикордонника на Закарпатті не дає спокою українцям: "Його вбили".