На сторінці ООС у соціальній мережі Facebook познайомили з ще одним українським військовим. Сергій дійшов від 24-ї сотні на Майдані до механізованої бригади ЗСУ.

Військовослужбовець народився у Вінниці, і свого часу відслужив в армії, без задньої думки, що колись він зв'яже з цією справою своє життя.

Після участі в Революції Гідності пішов у війська.

"На Майдані я був у 24-й сотні. Після перемоги Революції Гідності з друзями приїхав до нашого батальйону, де згодом розпочав службу в інженерно-саперному взводі. Звідти нас відправили в Кам'янець-Подільський навчальний центр, де ми отримали спеціальність сапера. Повернулися в сектор, де і виконували завдання з розмінування території Луганської області" - розповів чоловік.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прийшов він туди всього лише старшим солдатом, і ось, через кілька років дослужився до старшини, і стоїть на посаді командира взводу.

На період початку війни, 2014 рік, у нього вже була і дружина і дочка, а за час служби з'явився ще й син.

Військовий Сергій, фото: ООС Facebook
Військовий Сергій, фото: ООС Facebook

На фронті він зрозумів, що не хоче, щоб агресори прийшли до нього в будинок, інакше нормального життя не буде для дітей. Дружина його підтримала в цьому питанні, на відміну від деяких знайомих, які не розуміли навіщо це все.

Сергій розповідає, що останні кілька років більше уваги стали приділяти бойовій підготовці, і часто проводять курси з мінної безпеки. Інструктори заточені під бойові умови на Донбасі, тому можна сміливо сказати, що вони в безпеці.

Нагадаємо, українські розвідники відпрацювали засоби ураження на найвищому рівні: "На відкриття вогню".

Як повідомляв портал " Знай.ua", Володимир Зеленський два дні підтримував воїнів на Донбасі: "нас ніхто не переможе".

Також "Знай.ua" писав, на Донбасі окупанти вдарили по мирних жителях, тисячі людей залишилися без води.