Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість поділилася в Сторіс досить пікантним фото, відправившись на райські Мальдіви, де буде не тільки відпочивати, але і працювати, знімаючи кліп на пісню "Раздетая". Так, артистка постала перед камерою в монокіні чорного кольору з глибоким декольте, лежачи на пляжі з білосніжним піском, поки поруч з Кароліною створювали красиву тінь для кадру за допомогою гілки екзотичної рослини.

42-річна зірка без сорому блиснула стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, а також покрасувалася засмагою і пишними грудьми.

instagram.com/anilorak/

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що раніше в одному з постів Ані Лорак розповідала, як стежить за тілом за допомогою тренувань.

"...Щоранку я починаю з простого тренування:

1. Обов'язкова розминка, щоб налаштувати м'язи на «робочий лад». Починаємо з голови, потім включаємо плечі, потім – руки і стегна.

2. Присідання для пружних сідниць: 3 підходи по 20 разів.

3. Прес – 40-50 разів.

4. Стрибок. Ноги на ширині плечей, в процесі вистрибування руки піднімаються вгору.

5. Віджимання від підлоги - 20 разів..."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.