Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою - виконавиця представила трек "Ма", який створила разом з чоловіком, репером і продюсером Потапом.

Так, артистка, знімаючи власне реаліті-шоу "Девочки рулят" разом з подругою Анною Андрійчук, а також мамою Лідією Петрівною, вирушила в спекотну Мексику, звідки виставляє безліч яскравих фото. На цей раз зірка з'явилася перед камерою в яскравому оранжево-рожевому платті-халатику з глибоким декольте і бахромою на рукавах, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу.

Красуня позувала на віллі в оточенні екзотичних рослин, зізнавшись, як сильно обожнює дні прем'єр. Також Каменських запропонувала чоловічій половині своєї аудиторії якомога частіше говорити коханим про свої почуття, адже дівчат це дуже надихає.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Обожнюю дні прем'єр❤️

Кожна дівчина мріє почути:

"А твої очі магічні...”
"Я по тобі божеволію...”

Чоловіки, зізнавайтеся в своїх почуттях кожен день своїй коханій♪

Нас, дівчат, це так надихає😘"

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.