Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів.

Так, артистка позувала в автомобілі, примірявши вбрання чорного кольору і доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах, а також зачіскою з численними дрібними кісками. Зірка слухала трек Amirchik "Ты знаешь, улетаю прочь", а романтичні слова викликали ніжну посмішку на обличчі красуні. Виконавиця натякнула, що пісня викликає у неї теплі спогади.

@grosu.official

Если влюблён, когда поёшь - улыбнёшься 💕 #челендж #хочувтоп #тренды #хочуврекомендации #топ #рекомендации #хочуврек #любовь

♬ оригинальный звук - turehvn

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Якщо закоханий, коли співаєш - посміхнешся 💕"

Також Аліна виставила ще одне зворушливе відео з бойфрендом, 37-річним актором Романом Полянським. Кохані приміряли схожі шкіряні куртки, а також водолазки чорного і білого кольорів, взявши участь в челленджі. Зірки мінялися місцями один з одним, але при цьому ставали все ближче, поки і зовсім не поцілувалися.

@grosu.official

💕 @romanpolianskiy #инверсия

♬ talking to the moon sickmix - Sickickmusic

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу