У мережі з'явилися відео з Одеської області та Карпатах, в яких, у розпал весни, випав сніг.

Зараз 16 квітня 2021 року і протягом декількох днів на території України в багатьох областях пройдуть дощі при незначному зниженні температури повітря.

Снігопад в Україні 16 квітня, скріншот: Telegram
Снігопад в Україні 16 квітня, скріншот: Telegram

А ось на півночі Одеської області, в місті Кодима несподівано виник снігопад, а вночі і зовсім можливі заморозки. У самій Одесі 17 числа очікується від +11℃ до +13℃ вдень, +3℃ ...+5℃ ніччю.

Снігопад в Україні 16 квітня, скріншот: Telegram
Снігопад в Україні 16 квітня, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Аналогічна ситуація зі снігом спостерігається і в Карпатах. Українці відзначають, що на горі Піп Іван з самого ранку йшов дрібний сніг, а видимість була обмежена до тридцяти метрів через хуртовину.

Синоптики заявляють-відлига розпочнеться з неділі, 18 квітня. Але з вівторка на територію України знову вторгнуться дощі.

Снігопад в Україні 16 квітня, фото: Telegram
Снігопад в Україні 16 квітня, фото: Telegram

"Завтра на Заході, а в неділю на півночі місцями навіть + 4℃ ...+ 9 ℃. У суботу суттєві опади-навряд чи, так, або хмари щільні, або десь невеликий дощ. Вночі в західних областях ще можливий мокрий сніг", - зазначає синоптик Наталка Діденко у своєму прогнозі на вихідні.

Нагадаємо, "Буде, як у людей - циклон": українцям напророкували сніговий екватор весни, готуйте санки

Як повідомляв "Знай.ua", стихія не дасть українцям розслабитися на вихідні: прогноз Наталії Діденко на 17-18 квітня

Знай.ua писав, в Карпати увірвалася Снігова зима в розпал квітня-нагрілися: "Обережно, лавини!"