Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 317 тисяч фоловерів.

Так, артистка влаштувала забавні танці в гримерці під ритмічну музику, примірявши повітряну міні-сукню червоного кольору з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте. Зірка доповнила жіночний образ зачіскою з чубчиком і високим хвостом, а також макіяжем з червоною помадою на губах, вирішивши як слід повеселитися.

Красуня раптово спародіювала гучний крик чайки, після чого поцікавилася у численних шанувальників, наскільки правдиво вийшло виконати задумане.

@polyakova_olya

Похожа на чайку? 🤩 #fypシ #чайка #superlux

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
♬ Я кричу, как чайка! - DON TOMATO

"Схожа на чайку? 🤩"

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися. Одні захоплювалися харизмою Полякової, називаючи виконавицю Королевою ночі, інші ж відзначили, що Ольга виглядає набагато молодше свого віку (37 років) і помилувалися стилем виконавиці. Були й ті, хто зізнався, що ролик зірки підняв їм настрій.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора