Художник-татуювальник був звільнений через рік після того, як сфотографував спідницю клієнтки.

Саймон Пеберді, якого також звуть Саймон Стрелейн, сфотографував жінку в тату-салоні King St в Ньютауні (Сідней) в 2019 році, передає портал 7NEWS.com.au.

Після інциденту дівчина повідомила про це в поліцію, і Пеберді було пред'явлено звинувачення в умисному запису інтимного знімка без згоди.

Він був визнаний винним у скоєнні злочину, і в червні 2020 року після оскарження вироку він був засуджений до одного року умовно.

Дівчина зіткнулася з татуювальником Саймоном Стрелейном, біля тату-салону і зняла сварку на свій телефон.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Спочатку Стрелейн заперечував, що зробив знімок, перш ніж жертва наполягла на тому, щоб подивитися в його телефон, після чого він недбало запитав: "Це фото?".

скріншот з відео
скріншот з відео

"Він з гордістю витягує свій телефон, щоб показати мені фото, і весь час сміявся. Він сказав мені, що поліція нічого не зробить",- розповіла дівчина.

На записі можна було почути, як жертва та інша жінка просять тату-майстра показати зроблену ним фотографію, перш ніж вимагати видалити її.

"Чому ти це зробив? Це так недоречно" - чути, як каже одна з жінок.

На що Пеберді відповів дівчатам: "Це було досить забавно".

скріншот з відео
скріншот з відео

Зрештою, тату-салон в якому працював чоловік був змушений принести вибачення і оголосив, що Стрелейн більше не працює в компанії.

"Ми визнаємо і поважаємо стурбованість, виражену щодо поведінки Саймона Стрелейна, і можемо оголосити, що він більше не працює в King St Tattoo. Ми жодним чином не виправдовуємо його дії і приносимо вибачення за заподіяні їм страждання.

Що стосується затримки відповіді з нашого боку, ми не були повністю обізнані про дії, вчинені в зазначену ніч. Все це стало відомо за останні 24 години, і ми приносимо вибачення за те, що не зробили ніяких дій раніше. Ми щиро цінуємо отримані відгуки та просимо висловити повагу до інших артистів, які не знали про ситуацію",- йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Відважні амазонки розкрили неприємну правду про домагання в ЗСУ: "зачинив двері і..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Режисера культового дитячого серіалу звинуватили в згвалтуванні підлітків: "він був нам як батько"

Також «Знай.иа " писав, що Звинувачений у домаганнях до школярок зірка " що? Де? Коли?"розгнівав фанатів передачі:" ось так, в нахабну?"