У Свердловській області шестикласниця скинулася з обриву і залишила передсмертну записку.

Дівчинка зазначила, що "занадто слабка для цього світу". А місцеві засоби масової інформації повідомляють, що малятко наклало на себе руки через прийдешню контрольну роботу з математики. Однак пізніше, в результаті медекспертизи, стало відомо, що у шестикласниці виявили травми сексуального характеру, отримані близько року тому.

Діти, скріншот: Youtube
Діти, скріншот: Youtube

Першими зникнення помітили вчителі, адже 12-річна дівчинка не прийшла на уроки. Через це вони забили тривогу. Пізніше її тіло було знайдено на території покинутого кар'єру, який досягає у висоту 100 метрів.

Малятко в передсмертному повідомленні побажала Однокласникам, щоб ті добре вчилися, і попрощалася з батьками. Вона "заповіла" їм дві тисячі рублів, накопичені з днів народження, а також свої речі. У школярки не було романтичних відносин, про що говорять в сім'ї і в школі. Представники правоохоронних органів перевірили батька, матір і вільного брата загиблої на поліграфі, на черзі їх 18-річний сусід.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вже порушено кримінальні справи за статтями "Згвалтування", "Доведення до самогубства" і "Насильницькі дії сексуального характеру".

Діти, скріншот: Youtube
Діти, скріншот: Youtube

Нагадаємо, проституція, підпорядкування і дивні шоу на ТБ: українцям запропонували перейняти звички чужої країни

Як повідомляв "Знай.ua", дівчинка застрягла на шаленій висоті, рятувальники посивіли: один рух - і на бетоні

Знай.ua писав, жінка посварилася з матір'ю і застигла на краю балкона: копи навчилися літати