Не надто хороша новина з'явилася для тих, хто любить економити час, вкладаючись спати з мокрим волоссям. Виявляється, це може спричинити серйозні неприємності.

Блогер під ніком timbosliceofficial розповів у TikTok, до чого може призвести сон з мокрим волоссям. І гніздо на голові зранку - це далеко не найбільша проблема.

Можлива застуда після такого сну, якою багатьох лякали наші бабусі - це також лише квіточки за словами блогера.

Блогер timbosliceofficial, скріншот з відео
Блогер timbosliceofficial, скріншот з відео

Виявляється, існують більш вагомі причини для того, щоб використовувати фен щоразу, коли виникне бажання прилягти поспати після душу. Блогер записав відео, у якому детально розповів що відбувається на подушці й на шкірі голови в такому випадку.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

За його словами, звичка засинати з вологим волоссям може привести до грибка шкіри голови - і це в кращому випадку. А в гіршому - до повної втрати волосся. Він пояснює це тим, що під час сну мокре волосся перебуває на подушці протягом довгих годин. Своєю чергою вологе середовище є ідеальним місцем для утворення бактерій.

"Суміш вологи та змертвілої шкіри голови створює сприятливу атмосферу для бактерій типу стригучого лишаю, який дуже заразний і може привести до втрати волосся.", - пояснив він.

Нагадаємо, правила посту у мусульманський Рамадан: як не нашкодити здоров'ю. Священний для мусульман місяць Рамадан у 2021 році розпочнеться 13 квітня

Як повідомляв портал "Знай.ua", як обрати ідеальну розсаду для щедрого урожаю: поради для городників. А ви вже думаєте саджати?

Також "Знай.ua" писав, як правильно розговітися на Великдень і не прогнівити Бога: поради священників. Як не нашкодити своєму здоров'ю