16 квітня стало відомо, що дворазова чемпіонка світу з України Дар'я Білодід стала срібним призером чемпіонату Європи-2021 з дзюдо, який проходить у Лісабоні (Португалія).

На шляху до призового місця Білодід перемогла італійку Францеско Мілані, словенку Стангар Марусу, росіянку Ірину Долгову, поступившись у фіналі Дістрії Красники з Косово. Федерація дзюдо Європи повідомляє в Twitter, що українка не вийшла на сутичку через травму.

Уточнюється, що у другий змагальний день 17 квітня на татамі вийдуть українки Анастасія Антипіна (63 кг) і Єлизавета Литвиненко (70 кг).

Дар'я Білодід, фото European Judo Union
Дар'я Білодід, фото European Judo Union

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Заключний день чемпіонату Європи 18 квітня відбудеться за участю Анастасії Турчин (78 кг), Руслани Булавіної (обидві - понад 78 кг), Данила Гуцол (100 кг) та Олександра Гордієнка (понад 100 кг).

Раніше ми писали про те, що юна спортсменка зі Львова чесно розповіла про великий спорт: "Гімнастика - моє життя".

Нагадаємо, українська чемпіонка Юлія Левченко перетворилася на ляльку Барбі: "Хотіла таку".

Як повідомляв портал Знай.uа, українська дзюдоїстка-красуня Білодід показала свого пухнастого друга під ялинкою: "Класна".

Також портал Знай.uа писав, що найкрасивіша спортсменка Білодід виставила шикарні ніжки: "Терміново заміж за казаха".