З міста Луцьк прийшли доволі тривожні новини. Місцеві жителі повідомляють, що з будівлі офісу будівельної компанії "Житлобуд-2" йде дим. Є інформація, що в будівлі утворився вогонь.

Про це стало відомо завдяки публікації пабліку "4lutsk" в мережі Instagram.

Пожежа у Луцьку, фото: Instagram
Пожежа у Луцьку, фото: Instagram

"Горить ТОВ Житлобуд-2", - коротко підписали публікацію автори.

Відомо, що ТОВ "Житлобуд-2" займається будівництвом житла та об'єктів соціальної інфраструктури (шкіл, дитячих садків тощо) на території Волинської області та за її межами. Також з коментарів можна дізнатися, що, імовірно, це не пожежа, а робота котла.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ось, що пишуть місцеві жителі: "Пташок шкода", "Це де?", "Клас", "Він не горить, це котел димить так", "Вейпери вже туди дісталися".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що на Прикарпатті сталася НП, там місцеву лікарню охопила масштабна пожежа. Про це повідомляє ДСНС Івано-Франківської області.

Так, стало відомо, що в четвер, 15 квітня в центральній районній лікарні в місті Долина вранці виникла масштабна пожежа. На місце події відразу ж викликали наряд рятувальників ДСНС.

Раніше повідомляли, подружжя поліцейських витягли з палаючої квартири пенсіонера - готові пожертвувати собою заради інших.

Як повідомляв Знай.uа, львівських священиків просять "вправити мізки" селянам із сірниками: "Не паліть!".

Знай.uа писав, кияни рятують двох братиків, постраждалих у жахливій пожежі: реанімація.