Відома українська актриса і телеведуча Людмила Барбір розповіла українцям про акцію з озеленення планети.

Детальніше про це дівчина розповіла в Insta-stories.

38-річна ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Баюїр часто спілкується з шанувальниками в соціальних мережах, де розповідає про подробиці свого життя і цікаві події, в яких бере участь.

Цього разу телеведуча разом зі своїм колегою Русланом Сенічкіним вирушили на акцію з озеленення планети. За словами Людмили Барбір, даний захід проходить по всьому світу протягом трьох років, за які в різних країнах повинні посадить в загальній сумі 100 мільйонів планет.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Телеведучі показали, що на галявині зібралося безліч зірок і журналістів, які також взяли участь в озелененні. Вони закликали українців озеленювати свої двори та прилеглі території, щоб врятувати Землю.

До акції приєдналася команда MOZGI, Олексій Завгородній (Позитив) та Ірина Горова (колишня дружина Потапа). Людмила Барбір і Руслан Сенічкін продемонстрували процес висадки своїх ялинок, на які повісили Іменні значки.

Нагадаємо, що войовнича Людмила Барбір показала, як кладе на лопатки власного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Руслан Сенічкін посадив Любмілу Барбір на свій велосипед:"не стримався".

Також Знай.uа писав, що в ефірі телешоу" Сніданок з 1 + 1", присвяченому святкуванню Масляної, інтерв'ю у Святослава Гринчука, ведучого ТСН, брав"балакучий млинець".