Відомий український співак, якому приписують роман з Тіною Кароль, Дан Балан запалив у компанії напівроздягнених блондинок.

Відповідний ролик з'явився на його фан-сторінці в Instagram.

Дан Балан хоч і не є споконвічним українцем, проте саме тут він знайшов більшу частину своїх шанувальників. Після його тренерства на шоу" Голос країни " не перестають вщухати обговорення про роман виконавця з його колегою Тіною Кароль. Однак самі зірки ніяких коментарів з цього приводу не дають.

Відомо, що 20 березня Дан Балан провів приватний концерт в одному з київських ресторанів, на якому з'явився в товаристві напівроздягнених блондинок. Поки Виконавець танцював на сцені і співав для глядачів, навколо нього вилися Дівчата на підборах і в коротких шортах. Судячи з ролика, в даній атмосфері Балан відчував себе чудово.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно Дан Балан повернувся в тренерське крісло "Голосу країни", тільки вже не в якості судді, а в ролі Зіркового радника Тіни Кароль. З цього випуску навіть з'явилася нарізка найромантичніших моментів виконавців.

Нагадаємо, що мама Дана Балана навчила сина, як завоювати серце Тіни Кароль: "Борись до кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Тіна вагітна від Балана", - Кароль заплутала українців несподіваною реакцією.

Також Знай.uа писав, що Дан Балан в обнімку зі своїми бабусею і дідусем зворушив українців: "Візьміть Тіну".