У Харкові темношкірий чоловік спровокував конфлікт у місцевому супермаркеті, в результаті якого вибив скляні двері охоронцем.

Про подробиці події пише Telegram-канал "ХС / Харків".

Повідомляється, що інцидент стався в Харківському супермаркеті "Сільпо" на вулиці Олексіївській. На опублікованому відеоролику видно, як темношкірий чоловік почав сперечатися і нецензурно висловлюватися на адресу співробітника магазину, зібравши навколо себе чималу "аудиторію".

Як розповіли очевидці, конфлікт почався через те, що хлопцеві відмовилися розмінювати гроші. Тоді він підняв кипиш і вдарив охоронця ногою. В ході нетривалої суперечки вони перемістилися на вулицю, де і зав'язалася бійка.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Призвідник конфлікту вдарив охоронця по обличчю, від чого той влетів головою в скляні двері і розбив її. Далі хлопець повалив співробітника супермаркету на асфальт і почав бити. Розняти їх вдалося лише натовпі перехожих, які опинилися поруч.

На ролику також можна побачити, що темношкірий хлопець не хотів відпускати охоронця просто так і розняти їх вдалося насилу. Одному з "миротворців" довелося кілька разів вдарити призвідника ногою, щоб той відчепився.

Нагадаємо, що у Харкові малолітки влаштували масове побоїще: копи помітили і вдарили по газах.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові студент-іноземець штрикнув дівчину ножем і залишився на волі.

Також Знай.uа писав, що українці влаштували люту тисняву за" одяг з Європи": хапали, немов Востаннє.