Відомий шеф-кухар, беззмінний суддя шоу "Майстер шеф" Ектор Хіменес-Браво розповів про одне з найважливіших рішень, яке він прийняв за останні роки свого життя. А саме - переїзд в передмістя.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, що у нього було багато страхів перед життям в передмісті. Наприклад, скільки часу буде йти на пробки, де купувати свіжий хліб і як вийде жити без ритму столиці.

"Жити у передмісті - це одне з найважливіших рішень, яке я приймав за останні роки свого життя 🏡

Спочатку мені було страшно - скільки часу я буду проводити в дорозі на роботу, де я буду купляти свіжий хліб, як я зможу жити без ритму столиці?

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

І от я тут, в @oakgrove.town. І я ще жодного разу не шкодував про своє рішення: чисте повітря, поряд ліс та ідеально розвинена інфраструктура. І якщо чесно, то і в пробках я менше часу проводжу 🚗

Хто мешкає за містом? Про які переваги я ще забув написати?", - запитує у своїх підписників шеф-кухар.

"Я вас обожнюю!Захоплююся всім, що ви робите!", "Нарешті то і я дочекалася, відкриття сезону на дачі!Вона стоїть прям в лісі!", "Навіть якщо у мене немає машини і я залежна від транспорту , мене це не засмучує, хоча я живу десять км від міста"," тиша як початок і птахи"," Ласкаво просимо в Ірпінь", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Проводжаємо Масляну шедевром судді "Майстер шеф" Ектора Хіменеса-Браво: торт з млинців " Червоний оксамит"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Суддя " Майстер шеф "Ектор Хіменес-Браво вивалив міцні біцепси, дівчатка облизуються:" я цілий тиждень після роботи..."

Також «Знай.иа " писав, що Суддя "Майстер шеф" Ектор Хіменес-Браво загуляв з Осадчою, поки Горбунов не бачить: "Застрибуємо в останній вагон"