Відомий український співак Олександр Пономарьов заспівав на сцені "Квартал 95" у квартеті пісню "Чому". Однак раптово відбулася заміна.

Крім Пономарьова на сцені пісню повинні були виконувати Артем Пивоваров, Дзідзьо і співак ALEKSEEV.

Однак виявилося, що в цей день у Пивоварова сольний концерт і він не зміг бути присутнім на сцені. І Євген Кошовий вийшов на відео зв'язок з ним. Пивоваров запропонував рішення-Кошовий може замінити його на сцені. Така пропозиція трохи налякала Євгена і він навіть спочатку захотів краще виступити на сольному концерті з піснею "Дежавю". Однак співак уточнив, що його потрібно підмінити в квартеті.

"Це складніше. Пісня ж не твоя, а Пономарьова – тут співати треба", - дивується Кошовий.

Його вирішили заспокоїти інші учасники квартету і стверджували, що йому не потрібно переживати.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Схема перевірена, ніхто на тебе дивитися не буде. Буду дивитися на Пономарьова і на мене. І на зуби Алексєєва", - говорить Дзідзьо.

Після такої підтримки навіть Євген Кошовий зважився заспівати ліричну пісню на великій сцені кварталу.

"В команді хлопчиків Заміна. Замість Артема Пивоварова співає Євген Піволюбов", - каже Кошовий.

Шанувальників неймовірне виконання Кошового привело в захват. Вони відзначили, яка красива і ніжна пісня і який Євген молодець і професіонал своєї справи.

" Женя молодець....Не розгубився... Справжній професіонал своєї справи😂 😂 😂 😂"," Браво! Прекрасний квартет. І пісня дуже ніжна, красива. 👏 👏 👏 ", "Дякую!!! Це було Неймовірно!!! 👏 ", "Браво всім", "молодці", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Пономарьов показав, яку дивну штуку носить замість маски: український Дарт Вейдер.

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Пономарьов заспіває разом з Дзідзьо і настоятелем монастиря.

Також "Знай.uа" писав, що щасливий Пономарьов взяв на руки волохату красуню.