Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими знаменитість продовжує ділитися досить відвертими знімками. Зараз же Леся Нікітюк поділилася знімком і відео в образі Раїси Опанасівни Кириченко. Однак, крім того, дівчина відобразила закадрові фрагменти шоу.

Наприклад, вона зізналася у використанні накладних грудей і стегон.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram

"Як це було...) У каруселі відео, дивимося, коментуємо, висилаємо подарунки Раїсі Опанасівні Кириченко", - написала Леся Нікітюк у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Тобі зраджують, я знаю", "Ти прекрасна, і не зрозуміло-чому це так смішно і душевно одночасно))))❤️❤️❤️🔥", "Афігенна просто🔥 👏", "Лесяя, це було неперевершено!♥🔥", "Дуже круто❤️🔥🔥🔥", "Хтось хоче завести дитину зі мною", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Никитюк)
Коментарі, скріншот: Instagram (Никитюк)

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Леся Нікітюк не пройшла кастинг на конкурс краси: "Майже зламали". Зокрема, серед фотографій були кадри з кастингу на Міс Хмельницький 2008, який, як зізналася Нікітюк, вона не пройшла.

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк забула штани і показала голі сідниці: "Одягу все менше, що буде в травні?"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк підтримала Світлану Лободу після важкої хвороби: "Підходиш до дзеркала і..."