Популярний український співак, заслужений артист України і чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян не тільки ділиться з армією шанувальників кадрами з професійного та особистого життя, а й прищеплює корисні для здоров'я звички.

Досить довгий час Арсен бігає вранці. І він є мотиватором для багатьох українців, адже не залишає таку корисну звичку навіть у відрядженнях і подорожах з сім'єю.

Поступово набираючи обертів Арсену вдалося дійти до ранкової пробіжки в 15 км.і, по всій видимості, зупинятися на досягнутому він не планує.

Нове фото з пробіжки він опублікував у Facebook у неділю, 18 квітня. І після 15 км, які вдалося подолати був готовий бігти далі. І поцікавився у шанувальників, що краще далі робити.

" Ще раз питаю: каву піті будемо? Чи біжимо далі? #арсенмірзоян #run #coffee #sunday # kyiv", - написав Арсен.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Шанувальники оцінили такі досягнення співака і відзначили, що він крутий.

" ти долаєш напівмарафон? Крутяк!", "Так, давай кави! 😎 ☕ Адреса знаєш, Запоріжжя, Бабуронька...) ", "П'ємо каву і біжимо далі)☕", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Арсен Мірзоян показав свою "подружку", і це не Тоня Матвієнко.

Як повідомляв "Знай.uа", Арсен Мірзоян знову став Драконом для іменинниці Тоні Матвієнко.

Також "Знай.uа" писав, що Арсен Мірзоян чуттєво привітав Тоню Матвієнко З Днем народження.