У Харкові водій таксі розлютився на дівчину, яка заплатила за поїздку 53 гривні, хоча це було вказано в тарифі.

Відповідне відео опублікували в соціальних мережах.

Повідомляється, що інцидент стався в місті Харків кілька днів тому. Дівчина скористалася службою таксі "Яндекс", щоб дістатися до місця призначення. У тарифі була вказана ціна 53 гривні.

Коли пасажирка доїхала до місця, то вручила водієві ті самі 53 гривні, що чоловіка вкрай обурило. Він почав нецензурно висловлюватися і кинув у дівчину 3 гривні, напавши на неї зі звинуваченнями: "Ти бачила взагалі ціни на заправках?!".

В ході нетривалої лайки пасажирка вийшла з машини і залишила всі двері зі свого боку відкритими, запропонувавши водієві "підірвати свою ж*пу" і самому їх закрити. На це чоловік відповів їй плювком, вийшов з машини і почав за нею гнатися. На цьому ролик обривається.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Користувачі Мережі почали активно обговорювати неприємну ситуацію. Багато хто здивувався, чому "Яндекс. Таксі" досі функціонує в Україні, адже цей ресурс був заборонений кілька років тому. Багато висловили стурбованість за дівчину, проте знайшлися і ті, хто заступився за таксиста, побажавши вислухати і іншу сторону конфлікту.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що у Києві чоловік скористався популярною службою таксі, а в результаті залишився без свого телефону.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові п'яний у дим таксист "посадив" за кермо покійного батька.

Також Знай.uа писав, що у Києві таксист Bolt осідлав старенький Lanos і влаштував "вечірку" пом'ятих передків.