Українська актриса, колишня головна героїня шоу Холостячка" Ксенія Мішина часто радує шанувальників різноманітними публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 800 тисяч осіб.

Зараз знаменитість розповіла, що зараз вона отримує професійний досвід в Хорватії, куди її запросили на зйомки фільму, який заснований на реальних подіях про торгівлю малолітніми дівчатками.

"Отже, зараз я отримую незвичайний, професійний досвід в Хорватії. Я не уявляла, що одного разу можуть відкритися для мене подібні можливості: грати іншою мовою, вивчати поведінку і ментальність іншого народу в творчому діапазоні, взаємодіяти і творити.
Спочатку, отримавши таку пропозицію я насилу вірила в те, що мені вдасться за короткий термін впоратися з абсолютно незнайомою мовою. Я пропонувала різні варіанти: переклад на англійську, переозвучка, категоричне рішення моєї героїні говорити українською (мовляв нехай інші вчать)... але переконати мені нікого не вдалося, тому я просто відпустила ситуацію і довірилася світу.
Зараз я сиджу на майданчику, пишу цей пост і розумію наскільки це мій проект, моя роль, моя мова і мій досвід. І я дякую! Незважаючи на те, що ми спілкуємося англійською я вже здається нормально розумію про що говорять хорвати🥰",- написала Мішина.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Також знаменитість розповіла, що знімальний процес не сильно відрізняється від нашого. Єдине, що менша кількість сцен дає можливість тоншити і знімати по 10 дублів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

А незабаром зйомки перемістяться до Києва, де частина кіно буде знята на нашій території.

"Скоро відзнімемо частину в Хорватії і перемістимося в рідний Київ! А, до речі, я ж не розповіла - це історія, заснована на реальних подіях про торгівлю малолітніми дівчатками серед наших країн😣тому частина цього кіно буде знята на нашій території. Всі готуються, всі в передчутті", - розповіла актриса.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Мішина зізналася, що це її другий досвід зйомок в Європі і вона дуже сподіваються, що не останній.

"Це мій другий досвід зйомок в Європі і сподіваюся не останній. Не знаю кращого творчого прогресу, крім як поміщати себе здавалося б в незнайомі і некомфортні умови!
⠀З настроєм і любов'ю до світу і з вдячністю до всіх наших глядачів і в Україні і у всій Європі! Далі більше❤️🚀", - підсумувала знаменитість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розлучилися? Ксенія Мішина видалила Олександра Еллерта зі свого Instagram

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Холостячка" Ксенія Мішина запросила коханого чоловіка на стрілянину з пацанами: "радість і безтурботність"

Також «Знай.иа " писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася в любові найважливішому чоловікові: "мій Олімп"